Schroevengordijn en wildplakken

De Straat, dat is mijn eigen straat: de Hasebroek waar de buren altijd aan het verbouwen zijn en waar ik aan mijn atelier ook al heel wat vertimmerd heb.
Wat je na een paar verbouwingen overhoudt (iedereen herkent het denk ik) zijn bakjes met ongesorteerde schroeven en moeren. Van deze ijzerwaren heb ik gordijnen geregen met touw dat ik nog had liggen. Ook het sjieke Rijksmuseumgrijs voor de bekleding van de vitrines had ik nog op voorraad in de vorm van een overgebleven rol stukloop.

De QR-code die bij SetBellamy.info hoort, heb ik op elektriciteitskastjes langs de route geplakt en om de code meer op te laten vallen, heb ik stukken van de knipsels die ik maakte voor het project SetWest als ondergrond gebruikt.

www.mirjamberloth.nl

nummer 5 en 6 op de plattegrond